4.5 uit/ 5
Lorem ipsum dolor sit amet
Lorem ipsum dolor sit amet
Lorem ipsum dolor sit amet
Meet- en weegsystemen van Logitrade

Slimme en efficiënte meet- en weegsystemen van Logitrade

Iedere warehouse manager loopt vroeg of laat tegen beperkte opslagruimte aan. Uitbreiden is dan vaak het eerste wat er geroepen wordt, echter er zijn veel slimmere en goedkopere manieren om uw opslagcapaciteit te vergroten binnen uw bestaande magazijn.

Een van de oplossingen is investeren in de goederenontvangst en dan met name in het meten en wegen van alle goederen die binnen geboekt worden in uw warehouse. Met het inzetten van slimme meet- en weegsystemen van Logitrade, de meet- en weegspecialist in de logistieke sector, krijgt u direct inzicht hoeveel ruimte uw voorraad werkelijk nodig heeft en kunt u een zo hoog mogelijk rendement uit uw huidige opslagruimte realiseren.

Maar er zijn meer meet- en weegoplossingen die uw logistieke proces ondersteunen, waarbij efficiëntie, snelheid en accuratesse belangrijke factoren zijn.

Meten en wegen met Logitrade

Logitrade heeft inmiddels meer dan 30 jaar ervaring met meet- en weegsystemen van verpakkingen, losse producten van allerlei formaten en bulkpartijen. Voor elk meet- en/of weegvraagstuk heeft Logitrade een oplossing. Hieronder worden de belangrijkste producten en oplossingen kort aan u voorgesteld.

ZippCube Meet- en Weegsysteem

Ideaal voor goederenontvangst. De ZippCube van Logitrade geeft u inzicht hoeveel ruimte uw voorraad werkelijk nodig heeft. Deze meet- en weegmachine registreert direct bij Inbound allerlei formaten, van omdoos tot kleine losse naakte producten en stuurt die data direct uw WMS in.

CartonCube Meet- en Weegsysteem

Efficiënt volume bepalen bij verzending. De CartonCube van Logitrade is dé ideale assistent op iedere expeditie. Deze meet- en weegmachine registreert nauwkeurig ieder pakket dat uw magazijn verlaat en maakt deze data direct beschikbaar voor ieder WMS of ERP-systeem.

MetrixFreight Palletmeetsysteem

Voor het meten van pallets. MetrixFreight van Logitrade is het systeem dat complete pallets razendsnel meet. Zo kunt u het vervoer, uw data en uw magazijn optimaliseren.

CubiMeter, de digitale rolmaat

De digitale rolmaat. Wilt u uw verpakkingen en pallets snel en efficiënt meten, maar heeft u een beperkt budget, dan is de CubiMeter van Logitrade een ideale oplossing.

Inline meet- en weegsystemen

Efficiënt volume bepalen bij verzending. Voor het vastleggen van volume en gewicht van goederen over rollenbanen en transportbanden adviseert Logitrade inline meten en wegen in te zetten.

Weegschalen

Industriële weegschalen. Naast de Cube meet- en weegsystemen kan Logitrade als meet– en weegspecialist van de logistieke sector ook diverse weegschalen leveren zoals een tafelweegschaal, referentieweegschaal, telweegschaal, vloerweegschaal of palletweegschaal.

Onze Meten en Wegen brochure

Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt onze brochure direct in uw mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen van meten en wegen bij goederenontvangst

Het direct meten en wegen van binnenkomende goederen levert u vele voordelen op. Naast het al eerdergenoemde voordeel dat u inzicht krijgt hoeveel daadwerkelijke ruimte uw voorraad inneemt en u zo uw magazijn efficiënter kunt indelen, levert dit precieze wegen en meten u ook grote voordelen op bij het orders picken.

Nu u weet hoeveel een bepaald artikel weegt en hoeveel ruimte deze inneemt, kunt u uw orderpick-proces hierop aanpassen. Hoe groot moeten mijn orderpickkarren zijn; hoeveel artikelen kan ik op mijn orderpick-locatie kwijt; hoe vaak moet ik bijvullen; en wat is het exacte gewicht van een pallet of doos met bepaalde artikelen. Allemaal vragen die van belang zijn voor een efficiënte orderpicking en allemaal beantwoord kunnen worden omdat u aan de voorkant al uw goederen precies hebt gemeten en gewogen en deze Masterdata in uw WMS hebt verwerkt.

Logitrade CubeControlPanel

Alle meet- en weegdata direct in uw WMS

Alle Cube meet- en weegsystemen van Logitrade worden uitgerust met het CubeControlPanel softwarepakket. Deze software zorgt ervoor dat alle meet- en weegdata, als Masterdata wordt opgeslagen en beschikbaar is voor uw eigen WMS of ERP-systeem.

De CubeControlPanel bestaat uit een zeer gebruiksvriendelijk touchscreen waarop alle data direct zichtbaar is. De weergave is volledig naar uw wensen en die van de gebruikers aan te passen en u kunt kiezen of u een 10, 12 of 15” scherm wilt. Het grote voordeel is dat de CubeControlPanel software compatibel is met op alle Cube-producten van Logitrade, waaronder de ZippCube, CartonCube en CubiMeter.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Informatie opvragen

Onze succesverhalen

Quantore

Quantore

Dankzij ZippCube kan Quantore zijn opslag en laadruimte efficiënter benutten.

Doleweerd

Doleweerd

Eén maand de ZippCube op proef: de ervaring van Doleweerd.

Bouw Logistic Services

Bouw Logistic Services

Bouw Logistic Services verbetert inslag met de ZippCube van Logitrade

Van Oirschot

Van Oirschot

Van Oirschot kan sneller, gemakkelijker en met minder fouten producten meten en wegen.