Mobiele volumebepaling met de CubiMeter van Logitrade

Het meten van artikelen met een afwijkend of groot formaat kan veel extra tijd in beslagnemen bij goederenontvangst of expeditie. Echter, het volume moet wel precies bepaald worden voordat het artikel verder het logistieke proces ingaat. Handmatig meten is dan vaak de enige oplossing. Logitrade, de meet- en weegspecialist van de logistieke sector, heeft hiervoor een heel handige tool beschikbaar. Namelijk een digitale rolmaat, genaamd CubiMeter. 

Digitale rolmaat met bluetooth en optelfunctie

De CubiMeter is een electronische rolmaat die het volume en de afmetingen van producten kan meten. Doordat de CubiMeter eenvoudig via bluetooth gegevens kan uitwisselen is het makkelijk te combineren met andere oplossingen. De minimale meeteenheid is 1 cm en het maximale wat de deze digitale rolmaat kan meten is 3 meter. De CubiMeter heeft tevens een ingebouwde optelfunctie. 

Rolmaat CubiMeter ideaal voor kleine magazijnen

Niet alle bedrijven verwerken honderden of duizenden pakketten per week via hun magazijn. Voor deze kleinere ondernemingen is een investering in slimme en efficiënte meet- en weegsystemen nog een stap te ver. Om toch accuraat de afmetingen van uw binnenkomende en uitgaande goederen te meten, is de digitale rolmaat een goed alternatief. 

De CubiMeter van Logitrade in het kort:

  • Meten van allerlei dozen in luttele seconden
  • In combinatie van een separate weegschaal ook het gewicht erbij
  • Uitwisseling gegevens met Blue tooth of met cradle via usb
  • Start met minimaal 1 centimeter
  • Maximaal 3 meter, meer met optelfunctie
  • Eenvoudige bediening als rolmaat
  • Gegevens uitwisselbaar met alle andere Cube producten

Ook snel en mobiel volumebepalen?

Meer weten over de CubiMeter van Logitrade en de mogelijkheden voor uw expeditie? Wij komen graag bij u langs om samen naar uw huidige logistieke processen te kijken en inzicht te geven in de verbeteringen die wij met de CubiMeter of onze andere meet- en weegoplossingen kunnen realiseren.  

Deel deze pagina