Snel en efficiënt orders picken met LogiAction

Meer grip op uw voorraadbeheer met orders picken. Slim uw goederen afhandelen van order tot uitleveren. Efficiënt orderverzamelen zorgt voor een snelle afhandeling en zo meer grip op uw magazijn. Logitrade biedt met LogiAction oplossingen op maat voor magazijnen van verscheidene grootte. Deze modulaire logistieke applicatie zorgt ervoor dat uw orderpicker aangestuurd wordt door middel van spraak, beeld of LED, of een combinatie hiervan. Kies voor een papierloos magazijn, een minimale foutmarge en een gebruiksvriendelijk orderpicksysteem 

Eenvoudige koppeling met uw WMS of ERP-systeem

Ieder WMS en ERP-systeem is uniek en aangepast aan de wensen van de klant en het soort producten dat op voorraad gehouden wordt. Logitrade heeft goed geluisterd naar zijn afnemers en heeft verschillende warehouse management modules ontwikkeld, zodat u die module kunt kiezen die het beste bij u en uw magazijn past. Sterker, de LogiAction modules sluiten aan waar uw WMS of ERP niet toereikend is.  

Stel, uw ERP-systeem beheert de locaties en voorraad, maar stuurt niet de orderpickers aan, dan pakt LogiAction dit van hieruit op. Heeft u geen locatiebeheer dan wordt dit ook meegenomen. En u kunt op ieder moment uw modules uitbreiden. 

 

Logitrade heeft de volgende modules ontwikkeld:

 • Orderpick-module. Orderverzamelen voor verzending, of het nu om single order, batchpicken, waven of zone picking gaat, de orderpick-module kan dit aan. Dit is inclusief het manco melden van ontbrekende artikelen tijdens het orderpick-proces.
 • Inruim en verhuis-module. Het inruimen van binnengekomen goederen en het aanvullen vanuit de bulklocatie naar de orderpicklocatie.
 • Locatie en voorraadbeheer-module. Het beheer van de locaties en het registreren van de voorraad (wat-waar-hoeveel). Hierdoor krijgt u inzicht in hoe groot uw voorraad is en waar het in uw magazijn staat.
 • LogiMonitor-module. Deze dashboard- module adviseren wij standaard af te nemen, zodat u inzicht en overzicht krijgt in uw magazijn. Daarnaast registreert het ook de gebruikers en de hardware.
 • Inpakmodule. In te pakken producten koppelen aan de doos waar het in wordt verpakt, gekoppeld aan de software van de transporteur voor de juiste verzendlabel.

Met welke orderpick-hardware communiceert LogiAction?

Het unieke aan de logistieke applicatie LogiAction van Logitrade is dat het zowel software als hardware bevat. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om voor u een oplossing op maat aan te bieden die het beste bij uw magazijn en wensen past. De gebruiksvriendelijke Plug-and-Play orderpick-hardware van Logitrade zijn:

Handenvrij scannen met behulp van de barcode armscanner en mini-tablet in een. 
De multiorder orderpickkar van Logitrade, onmisbaar in ieder orderpicksysteem

Verschillende spraakgestuurde applicaties, zoals een spraakgestuurde terminal en een vest met ingebouwde speakers en microfoon zorgen voor een veilige en efficiënte manier van orderpicken

Voorkom fouten tijdens het orderpicken en gebruik de LED-gestuurde orderpick-applicaties van Logitrade.
Past orders picken op basis van gewicht beter bij uw productportfolio? Samen met de mobiele weegspecialist Ravas heeft Logitrade hier een oplossing voor ontwikkeld.

Iedere orderpicker kan direct aan de slag

Zodra de LogiAction software geïnstalleerd is, kan iedere orderpicker direct aan de slag met de gekozen hardware, zoals de barcode armscanner of de spraakgestuurde PickbyVoice toepassingen.  Dit plug-andplay systeem geeft logische en intuïtieve opdrachten aan de orderpickers mee. Zelfs als de orderpicker geen enkele magazijnervaring heeft, kan hij of zij binnen 5 minuten operationeel zijn. Zo kun je eenvoudig snel opschalen bij piekmomenten, zonder lange trainingen en inwerkperiodes. 

Het LogiAction orderpicksysteem op een rij

 • Software- en hardware voor de logistieke afhandeling
 • Modulair, dus aan te passen naar ieders behoeften
 • Papierloos orders picken
 • Handenvrij, scan-, LED- en/of spraakgestuurde opdrachtafhandeling
 • Verhoogd flexibiliteit en kwaliteit orders picken
 • Verlaagd foutmarges tot nihil
 • Verhoogd productiviteit en efficiency
 • Realiseert besparing in operationele kosten
 • Communiceert met ieder WMS en ERP

Vraag hier meer informatie aan over de orderpick-oplossingen van Logitrade

Meer weten over de mogelijkheden van LogiAction voor uw logistieke proces? Wij komen graag bij u langs om samen naar uw huidige magazijnprocessen te kijken en inzicht te geven in de verbeteringen die wij met LogiAction kunnen realiseren.  

Deel deze pagina