4.5 uit/ 5
Lorem ipsum dolor sit amet
Lorem ipsum dolor sit amet
Lorem ipsum dolor sit amet

Snel en efficiënt orders picken met Logitrade

Een efficiënt orderpickproces is van groot belang voor een positief bedrijfsresultaat. Het orders picken is arbeidsintensief en in de meeste gevallen mensenwerk, waardoor fouten of vertraging in je orderpickproces kunnen ontstaan. Hoe slimmer en efficiënter het logistieke proces, hoe lager de foutmarge en hoe meer orders per uur verwerkt worden door hetzelfde aantal medewerkers. Dagelijks maakt de orderpickapparatuur van Logitrade het verschil in talloze magazijnen in de Benelux, met als doel een efficiënt logistiek proces met de mens centraal. Want zoals gezegd, het blijft mensenwerk.

Groot assortiment orderpickapparatuur

Logitrade heeft een groot assortiment orderpickapparatuur, zoals barcode scanners, pick to light LED-technologie, orderpickkarren en headsets of spraakvesten voor voice picking. Samen met de klant kiezen wij de beste orderpick hardware voor het logistieke proces uit, waarbij het vaak een combinatie van applicaties is die in het magazijn gebruikt wordt. Alles om het orderverzamelingsproces te versnellen en te verbeteren. Want zeg nu zelf, met een papiertje het magazijn in, is echt niet meer van deze tijd.

Uw orderpickers aangestuurd door LogiAction

Om uw orderpickers nog sneller en efficiënter door uw magazijn te laten gaan, worden zij aangestuurd door onze eigen logistieke applicatiesoftware LogiAction. Deze magazijnsoftware communiceert enerzijds met uw ERP, WMS of webshop en anderzijds communiceert het met de operators via de verschillende orderpickapparatuur. Daarnaast maakt het een koppeling met verzendsoftware van de meeste vervoerders. Lees meer over LogiAction.

De orderpick hardware van Logitrade op een rij

Zoals gezegd is ieder logistiek proces en magazijn anders. Een keuze welke orderpick hardware het beste bij uw magazijn past, wordt daarom pas gemaakt als wij uw huidige orderpickproces bekeken hebben. De hardware waar wij het meest uit kiezen hebben wij voor u op een rij gezet. Maak alvast een keuze welke orderpick apparatuur volgens u het beste bij uw logistiek proces past.

barcode scanner Logitrade
Succesverhaal praktijkcase Fulfilment Solutions - Logitrade Logistic Systems

Plug-and-Play orderpickapparatuur

Een van de grote voordelen van de orderpickapparatuur van Logitrade is dat iedere orderpicker direct aan de slag kan met de gekozen hardware. Ook als deze geen orderpickervaring heeft. Of het nu gaat om de barcodescanner, of het spraakvest of de headset, door de ideale afstemming tussen de magazijn software van LogiAction en de hardware kan iedereen binnen 5 minuten aan de slag.

Geen lange trainingen en inwerkperiodes: Super efficiënt.

Ruime keuze orderpickkarren

Een orderpickkar is onmisbaar bij een goed lopend orderpickproces. Uit ervaring weten wij dat ieder logistiek proces en warehouse anders is. Daarom bieden wij veelal orderpickkarren op maat. Voor de simpele logistieke processen hebben wij ook een ruim assortiment orderpickkarren in standaarduitvoering aan in zowel kunststof, aluminium, RVS als verchroomd of gepoedercoat staal. Bekijk hier ons ruime assortiment.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Informatie opvragen

Onze succesverhalen

Fulfilment Solutions

Fulfilment Solutions

Fulfilment Solutions kan dankzij LogiAction 4x zoveel orders picken per uur.

Studystore Emmen

Studystore Emmen

Logitrade Logistic Systems maakt jaarlijkse besparing van 10.000 uren mogelijk bij Studystore

Nemef Assa Abloy

Nemef Assa Abloy

Flexibelere inrichting van assemblage omgeving voor Nemef Assa Abloy door Logitrade.