Over ons, Logitrade Logistic Systems

Logitrade is al ruim 25 jaar leverancier van logistieke oplossingen op maat, waarbij wij geen enkele logistieke uitdaging uit de weg zullen gaan. Ons uitgangspunt is om de meest ideale logistieke oplossing te leveren waarbij de mens centraal blijft staan.  

Integriteit, respect, privacy, professionaliteit en teamwork zijn daarbij de belangrijke pijlers onder onze dagelijkse werkzaamheden.  

Innovatieve oplossingen

Vanuit het centraal gelegen kantoor in Zaltbommel levert Logitrade al ruim 25 jaar innovatieve oplossingen op het gebied van orders picken, transportsystemen, opslag en meet- en weegsystemen. Dit kan alleen doordat Logitrade een breed netwerk van kwalitatieve partners om zich heen heeft gebouwd, zodat zij te allen tijde de juiste oplossing aan de klant kunnen leveren. Onze adviseurs noemen wij ook wel probleemoplossers, doordat ze altijd gericht zijn om het probleem van de klant slim, snel en efficiënt op te lossen. 

Meer te weten komen over Logitrade?

Wil jij meer weten over de vele logistieke oplossingen van Logitrade? Of wil jij ook onderdeel uitmaken van het praktisch ingestelde en probleemoplossende team van Logitrade? Neem dan contact op tijdens kantooruren via 0418 – 662 410 of laat je contactgegevens achter. 

Deel deze pagina