4.5 uit/ 5
Lorem ipsum dolor sit amet
Lorem ipsum dolor sit amet
Lorem ipsum dolor sit amet
Paktafellogistiek Logitrade

Slimme en ergonomische werkplekken in uw magazijn

In de hedendaagse magazijnen zijn veilige en ergonomische werkplekken steeds meer regel dan uitzondering. Gelukkig maar, want een veilige en ergonomische werkomgeving is zeer belangrijk voor al uw magazijnpersoneel. Maar zijn deze werkplekken ook slim en efficiënt? Logitrade, uw betrouwbare logistieke partner, bekijkt graag samen met u waar de efficiency-slag op uw veilige werkplek gemaakt kan worden. Zodat niet alleen de gezondheid van uw personeel, maar ook de snelle levertijd gewaarborgd blijft.

Geïntegreerde werkplekken in uw logistiek proces

Geïntegreerde werkplekken in uw logistiek proces

Logitrade biedt verschillende werkplek mogelijkheden aan voor uw magazijn. Voor zowel goederenontvangst, orders picken als expeditie kunt uw logistieke partner verschillende mogelijkheden aanbieden. Deze werkplekken worden in het overgrote merendeel volledig geïntegreerd in uw huidige of nog op te zetten logistieke proces. Zo zijn bijvoorbeeld de inpaktafels en heftafels ideaal te integreren in transportsystemen, zoals volautomatische rollenbanen, waarbij de werkplekken vaak het eindpunt zijn van zo’n systeem.

Assortiment werkplekken van Logitrade

Alle werkplekken die Logitrade aanbiedt zijn dus veilig, ergonomisch en efficiënt. Dat is goed om te weten. Om een beter beeld te krijgen wat de afzonderlijke werkplekken voor toegevoegde waarde in uw logistieke proces kunnen bieden, hebben wij ze voor u op een rijtje gezet.

Inpaktafels

De juiste inpaktafel of paktafel die zo is ingericht dat het uw logistieke processen helpt om efficiënt en foutloos te zijn. Logitrade bekijkt samen met u naar de juiste paktafel voor uw magazijn.

Heftafels

Vooral bij het verwerken van zwaardere producten of pallets in uw logistieke proces is ergonomie van uw medewerkers heel belangrijk. Om uw magazijnpersoneel te ontzien wordt vaak een of meerdere heftafels aan uw transportsysteem toegevoegd.

Mobiele werkplek

Niet alleen bij vaste punten zoals goederenontvangst of expeditie heeft uw personeel een goede werkplek nodig. Ook middenin uw magazijn is een veilige en ergonomische werkplek noodzakelijk, maar deze moet wel flexibel zijn.

Assemblage

In veel productiefaciliteiten en warehouses worden allerlei producten en/of halffabricaten geassembleerd. Logitrade biedt een efficiënte en ergonomische assemblage werkplek aan die in iedere assemblagelijn geïntegreerd kan worden.

Een goede werkplek kan niet zonder antivermoeidheidsmat

Achter de werkplekken in het magazijn wordt over het algemeen staand gewerkt. Gedurende de dag brengt dit een behoorlijke belasting met zich mee op beenspieren die door het stilstaan onvoldoende doorbloed zijn. Dit kan spierpijn en stramme spieren opleveren en dus oncomfortabel werken. Om dit comfort te verbeteren is er een zogenaamde antivermoeidheidsmat.

De antivermoeidheidsmat zorgt allereerst voor een zachte ondergrond waarop gewerkt kan worden. Daarnaast zorgt deze mat ervoor dat er ongemerkt impulsen gaan naar de kuit- en beenspieren. Deze impulsen zorgen er daarmee voor dat deze spieren voldoende doorbloed raken waardoor het staand werken prettiger aanvoelt.

Logitrade levert steeds vaker deze matten als vast onderdeel van de veilige en ergonomische werkplek in magazijnen.

Antivermoeidheidsmat

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Informatie opvragen

Onze succesverhalen

Passa Sports

Passa Sports

Passa Sports kan groei aan door efficiëntieverbetering nieuw logistiek centrum

EV Cargo

EV Cargo

EV Cargo bespaart tijd, mankracht en minimaliseert foutmarges met MetrixFreight van Logitrade

Nemef Assa Abloy

Nemef Assa Abloy

Flexibelere inrichting van assemblage omgeving voor Nemef Assa Abloy door Logitrade.

Hyster-Yale Group Nijmegen

Hyster-Yale Group Nijmegen

Hyster-Yale Group Nijmegen Manueel werk geëlimineerd, service verhoogd en minimaliseert foutkans.