4.5 uit/ 5
Lorem ipsum dolor sit amet
Lorem ipsum dolor sit amet
Lorem ipsum dolor sit amet
Volledig uitgeruste inpaktafel Logitrade

Slim en Ergonomisch werken met de Inpaktafels van Logitrade

De juiste inpaktafel of paktafel die op de juiste manier is ingericht helpt om de processen binnen uw magazijn efficiënt en foutloos te laten lopen. Ook de ergonomie speelt hierin een belangrijke rol. Heeft u deze zaken op orde, dan zal het ziekteverzuim laag zijn en verlopen processen soepel en foutloos. Bij Logitrade weten we door onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van interne logistiek als geen ander welke paktafel en inrichting daarvan het meest passend is voor uw bedrijf. Vraag vrijblijvend advies bij een van onze adviseurs en bekijk de mogelijkheden voor uw magazijn.

Ergonomie en de inpaktafel

Ergonomie speelt bij de paktafel een belangrijke rol. Het regelmatig zwaar tillen of repeterende bewegingen kunnen fysieke klachten tot gevolg hebben en dus een hoog ziekteverzuim. Een goed ingerichte paktafel helpt om klachten bij uw medewerkers te voorkomen.

Het gaat hierbij niet alleen om de tafel zelf, maar ook over de tools die uw personeel kunt gebruiken, zoals bijvoorbeeld de handvrije barcodescanner, ScanWatch. Deze ‘smartphone-scanner’ wordt op de arm bevestigd waardoor de medewerker twee handen vrij heeft. En denk ook aan rollenbanen die producten met behulp van zwaartekracht richting de paktafel vervoeren, waardoor zwaar tillen niet nodig is.

Het inpakken van producten in dozen is met behulp van een in hoogte verstelbare inpaktafel een zo min mogelijk belastende taak voor uw medewerkers. En voor het echt zwaardere werk is er de heftafel die ingezet kan worden voor het palletizeren.

Montage-assemblage-inpaktafel
Inpaktafel-Special
Inpaktafel-printers
Inpaktafel-opvulmateriaal
Inpaktafel-met-verlichting
Duo-inpaktafel-met-rol-en-snijmes-1
Duo-inpaktafel-computerniveau-3
Duo-inpaktafel-met-niveaus

De keuze van de juiste inpaktafel bij Logitrade

Wij werken samen met een door ons geselecteerde leverancier van (in)paktafels. Na een analyse van uw huidige werkplek, zal de adviseur van Logitrade een passend voorstel doen met de juiste paktafel en inrichting daarvan. Vaak wordt hierbij ook gekeken naar het volledige transportsysteem in uw magazijn.

Aangezien Logitrade ook specialist is op het gebied van transportsystemen kunnen wij u direct een totaaloplossing aanbieden.

Paktafel-accessoires

Efficiëntie en ergonomie zijn belangrijke factoren bij een inpaktafel in een magazijn. Niet alleen de grootte en hoogte zijn belangrijk, ook de hulpmiddelen voor de operator zijn van belang. Zo heeft Logitrade een uitgebreid assortiment van inpaktafel-accessoires samengesteld om het proces aan uw inpaktafels te optimaliseren.

Hieronder vindt u de voornaamste paktafel-accessoires:

 • Houders voor PC’s;
 • Beugels voor printers;
 • Systemen of integraties voor opvulmateriaal;
 • Dispensers voor labels of etiketten;
 • Rolhouders voor rollen luchtkussentjes of papier;
 • Docu-label systeem;
 • Opbergladen;
 • Doosniveau voor plano’s;
 • Anti-vermoeidheids vloermat;
 • Houders voor de tape-dispensers.
 • Uiteraard is ons assortiment nog veel ruimer. Onze adviseur helpt u graag verder.

Antivermoeidheidsmat

Achter de inpaktafel wordt over het algemeen staand gewerkt. Gedurende de dag brengt dit een behoorlijke belasting met zich mee op beenspieren die door het stilstaan onvoldoende doorbloed zijn. Dit kan spierpijn en stramme spieren opleveren en dus onconfortabel werken. Om dit comfort te verbeteren is er een zogenaamde antivermoeidheidsmat.

De antivermoeidheidsmat zorgt allereerst voor een zachte ondergrond waarop gewerkt kan worden. Daarnaast zorgt deze mat ervoor dat er ongemerkt impulsen gaan naar de kuit- en beenspieren. Deze impulsen zorgen er daarmee voor dat deze spieren voldoende doorbloed raken waardoor het staand werken prettiger aanvoelt.

Op maat gemaakte inpaktafel nodig? Dat kan.

Veel interne logistieke processen hebben veel overeenkomsten, waardoor wij als Logitrade met een aantal standaard–oplossingen prima uit de voeten kunnen om uw logistieke vraagstuk optimaal op te lossen. Toch kan het ook zo zijn dat er in uw geval een meer uitzonderlijke situatie van toepassing is. In dit geval kunnen we maatwerk bieden. Aan de hand van een inventarisatie kunnen we via één van onze leveranciers een inpaktafel op maat laten maken, specifiek afgestemd op uw situatie.

Een mobiele werkplek midden in uw magazijn

Tijdrovend heen en weer lopen naar een centrale vaste werkplek en printer in uw magazijn is niet meer nodig. Logitrade biedt karren als mobiele werkplek aan. Bij goederenontvangst kan snel en efficiënt ter plekke de inkomende goederen worden gecontroleerd en binnen geboekt. Maar ook het rondlopen/-rijden in het magazijn voor het opnemen van de maten en gewichten of voor de koppeling naar de masterdata van uw WMS of ERP behoort tot de mogelijkheden. De gemakkelijk verrijdbare wagen is voorzien van een industriële accu en heeft standaard een omvormer, zodat een computer, printer plus barcode-scanner aangesloten kunnen worden. Dankzij het mobiel printen heeft u de benodigde barcodestickers direct bij de hand. Door de krachtige accu kan de werkplek een shift van minstens acht uur mee.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Informatie opvragen

Onze succesverhalen

Passa Sports

Passa Sports

Passa Sports kan groei aan door efficiëntieverbetering nieuw logistiek centrum

EV Cargo

EV Cargo

EV Cargo bespaart tijd, mankracht en minimaliseert foutmarges met MetrixFreight van Logitrade

Nemef Assa Abloy

Nemef Assa Abloy

Flexibelere inrichting van assemblage omgeving voor Nemef Assa Abloy door Logitrade.

Hyster-Yale Group Nijmegen

Hyster-Yale Group Nijmegen

Hyster-Yale Group Nijmegen Manueel werk geëlimineerd, service verhoogd en minimaliseert foutkans.