Inline meten en wegen met ProfileCube

Maakt uw warehouse gebruik van aangedreven rollenbanen of transportbanden of overweegt u deze aan te schaffen? Dan is een inline meet- en weegsysteem van Logitrade een hele goede investering om uw pakketten en pallets automatisch te laten wegen en meten. De meet- en weegspecialist van de logistieke sector heeft met de ProfileCube een volautomatische volumescanner in het assortiment en registreert in luttele seconden de afmetingen van uw pakketten en pallets. Door een inline weegschaal in uw interne transportsysteem te integreren heeft u ook direct het brutogewicht beschikbaar. 

 

Volautomatisch meten van al uw afzonderlijke pakketten

De ProfileCube verkrijgt de afzonderlijke afmetingen tijdens het voorbijgaan, op een aangedreven rollenbaan of bandtransporteur. Lengte, breedte en hoogte worden in seconden geregistreerd. Deze data kan bijvoorbeeld gebruikt worden ter controle van de aangegeven afmetingen. Dit laatste wordt vaak gebruikt door distributie- of transportbedrijven die zo een dubbelcheck uitvoeren en de gemeten data vergelijken met die van de klant. U kunt er ook een sorteerproces aan toevoegen, die naar verschillende vervoerders of routes leidt. Zo maakt u uw proces nog efficiënter

De ProfileCube in het kort:

  • Snelle volumescanner, voor zowel dozen als pallets
  • Volautomatische registratie van gegevens
  • Volledig te integreren in transportsysteem
  • Breedte en lengte van de banen helemaal zelf te bepalen
  • Altijd maatwerk, in onderling overleg af te stemmen
  • Inclusief barcode scannen
  • Vastleggen van foto’s via webcam of camera mogelijk

Volautomatisch meten van al uw pallets

Ook kan de ProfileCube worden ingezet op een palletrollenbaan, voor het registreren van de afmetingen van pallets. In een paar seconden worden lengte, breedte en hoogte van de voorbijkomende pallet gemeten. Indien er in de rollenbaan ook een weegunit wordt geïmplementeerd komt direct het gewicht erbij.  

Meer informatie over Inline meten en wegen met Logitrade?

Meer weten over de ProfileCube van Logitrade en de mogelijkheden voor uw logistieke proces? Wij komen graag bij u langs om samen naar uw huidige logistieke processen te kijken en inzicht te geven in de verbeteringen die wij met onder andere de ProfileCube kunnen realiseren.  

Deel deze pagina