4.5 uit/ 5
Lorem ipsum dolor sit amet
Lorem ipsum dolor sit amet
Lorem ipsum dolor sit amet

Efficiënt van A naar B met transportsystemen van Logitrade

Een goede magazijninrichting is veel meer dan alleen een magazijn vol zetten met magazijnstellingen. Het gaat om hoe de verschillende onderdelen binnen het interne logistieke proces met elkaar verbonden zijn. Hoe worden de goederen verwerkt bij goederenontvangst, waar en hoe worden ze opgeslagen en op welke manier worden de gepickte orders naar de inpaktafels en later expeditie vervoerd? Intern transport is essentieel voor een geolied intralogistiek proces. Logitrade heeft al ruim 30 jaar een breed assortiment slimme, efficiënte en vooral veilige transportsystemen die klanten helpen hun productiviteit van hun warehouse te vergroten en waarbij de veiligheid gewaarborgd blijft.

Van rollenbaan tot volautomatische transportband over meerdere niveaus.

Of u nu duizenden pakketten of enkele tientallen pallets per dag moet verwerken in uw magazijn, Logitrade heeft de meest geschikte oplossing voor u in huis. Van eenvoudige rollenbanen tot volautomatische systemen met transportbanden of liften over meerdere niveaus, inclusief scanners, meet- en weegapparatuur en sorteermogelijkheden, alles is mogelijk. Onze adviseurs luisteren goed naar uw wensen en behoeften, maken een analyse van het logistiek proces en komen met een op maat gemaakt transportplan voor uw magazijn, van goederenontvangst tot expeditie.

Intern transport of transportsystemen? Wat past het beste bij uw magazijn?

Vaak worden de termen intern transport en transportsystemen door elkaar gehaald. Echter, er is weldegelijk een verschil. Met intern transport wordt vaak de heftruck, palletwagen of AGV bedoeld. De term transportsystemen wordt meestal gebruikt als men het heeft over al dan niet automatische rollenbanen en transportbanden. Transportsystemen hebben, ten opzichte van intern transport, als groot voordeel dat een continue stroom van pakketten of pallets door uw magazijn wordt gegarandeerd, inclusief de mogelijkheid van scannen, meten, wegen en sorteren zonder dat daar personeel voor nodig is. Intern transport is meer flexibel en neemt relatief minder ruimte in, waarbij de transportsystemen wel een stuk veiliger zijn voor de operators die in het magazijn werkzaam zijn. Zeker met de huidige veiligheidsvoorschriften zijn transportsystemen steeds meer in trek bij warehouse managers.

De vele mogelijkheden met de transportsystemen van Logitrade

Zoals gezegd bieden wij een breed assortiment aan transportsystemen, van eenvoudige niet-aangedreven rollenbaan tot volautomatische transportsystemen over entresolvloeren en voorzien van geïntegreerde machines. Door het brede aanbod is er altijd een oplossing voorhanden voor uw magazijn en intralogistiek proces. We hebben de meestvoorkomende transportsysteemoplossingen voor u op een rij gezet.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Informatie opvragen

Onze succesverhalen

Passa Sports

Passa Sports

Passa Sports kan groei aan door efficiëntieverbetering nieuw logistiek centrum

EV Cargo

EV Cargo

EV Cargo bespaart tijd, mankracht en minimaliseert foutmarges met MetrixFreight van Logitrade

Nemef Assa Abloy

Nemef Assa Abloy

Flexibelere inrichting van assemblage omgeving voor Nemef Assa Abloy door Logitrade.

Hyster-Yale Group Nijmegen

Hyster-Yale Group Nijmegen

Hyster-Yale Group Nijmegen Manueel werk geëlimineerd, service verhoogd en minimaliseert foutkans.