4.5 uit/ 5
Lorem ipsum dolor sit amet
Lorem ipsum dolor sit amet
Lorem ipsum dolor sit amet

Transportsystemen, de onmisbare schakel in ieder logistiek proces

Al 30 jaar levert Logitrade totaaloplossingen voor ieder magazijn. Transportsystemen zijn vaak de onmisbare schakels in het logistieke proces van onze klanten. Door nauwe samenwerking met gerenommeerde leveranciers van rollenbanen en transportbanden integreren wij het juiste transportsysteem in ieder magazijn.

Of het nu gaat om het intern vervoeren van beladen pallets, afzonderlijke pakketten of bakken met gepickte orders, wij leveren een maatwerkoplossing voor elke logistieke uitdaging.

Transportsystemen Logitrade rollenbaan
Logitrade Logistic Systems case - Hyster-Yale Group Nijmegen
Succesverhaal praktijkcase Ojah B.V. - Logitrade Logistic Systems
Succesverhaal praktijkcase Otto Simon - Logitrade Logistic Systems

Welk transportsysteem past het beste in mijn warehouse?

Kiest u voor een transportsysteem in uw magazijn, laat u dan goed adviseren over de mogelijkheden en vooral waarvoor u het transportsysteem gaat inzetten voordat u een keuze maakt welke rollenbaan het beste bij u past. Daarbij hoeft u niet na te denken over het gewicht of de grootte van de goederen die u wilt vervoeren.

Logitrade heeft voor bijna ieder gewicht en grootte een passende oplossing. Van een simpele niet-aangedreven rollenbaan om het sjouwen met zware dozen over tientallen meters te voorkomen, tot een volledige afhandeling van je gepickte orders en het verzendklaar maken van je zendingen met een geautomatiseerd transportsysteem inclusief scannen, meten, wegen en sorteren. Voor ieder logistiek proces en warehouse is een transportoplossing van Logitrade voorhanden. En is die er niet, dan ontwikkelen wij samen met onze partners een slimme en efficiënte transportoplossing op maat.

Logitrade Transportsystemen Geïntegreerde draaitafel voor pallets
Logitrade Transportsystemen Draaitafel voor Pallets
Logitrade transportsystemen pallet stapelaar
Logitrade transportsystemen pusher lamellenbaan

Alles is mogelijk met transportsystemen van Logitrade

Het is nooit een rechte lijn van A naar B in een warehouse. Er moet altijd wel een afslag of bocht genomen worden. Logitrade biedt een breed assortiment rollenbaancomponenten aan om de pakketten, bakken en pallets op een slimme en efficiënte manier op hun volgende locatie in het logistieke proces te brengen. Of het nu om een bocht van 45, 90 of 180 graden gaat, een kruising van twee transportbanden, traversewagens, draaitafels of stapelaars voor dozen of pallets, Logitrade heeft altijd een gepaste oplossing om uw intralogistieke proces te verbeteren. Maar we leveren ook de kleinere, vaak onzichtbare componenten die ieder geautomatiseerd transportsysteem tegenwoordig nodig heeft. Denk hierbij aan haaks overzetters en pushers in combinatie met scanners om pakketten van richting en rollenbaan te doen veranderen. Door het zeer uitgebreide assortiment kunnen we met recht stellen dat alles mogelijk is met transportsystemen van Logitrade.

Meer informatie over transportsystemen?

Vul uw gegevens in en wij nemen snel contact met u op om de juiste informatie aan u toe te sturen.

Hidden

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Informatie opvragen

Onze succesverhalen

Passa Sports

Passa Sports

Passa Sports kan groei aan door efficiëntieverbetering nieuw logistiek centrum

EV Cargo

EV Cargo

EV Cargo bespaart tijd, mankracht en minimaliseert foutmarges met MetrixFreight van Logitrade

Nemef Assa Abloy

Nemef Assa Abloy

Flexibelere inrichting van assemblage omgeving voor Nemef Assa Abloy door Logitrade.

Hyster-Yale Group Nijmegen

Hyster-Yale Group Nijmegen

Hyster-Yale Group Nijmegen Manueel werk geëlimineerd, service verhoogd en minimaliseert foutkans.