Geïntegreerde rollenbanen in uw magazijnstelling

Logitrade biedt naast de transportsystemen zoals rollenbanen en transportbanden ook oplossingen voor in uw magazijnstelling. Deze doorrolstellingen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zijn geschikt voor bakken, dozen en pallets, en kunnen op maat gemaakt worden voor uw magazijnstellingen. Doorrolstellingen worden vaak gebruikt bij bedrijven die het FiFo-systeem navolgen, waarbij de ene kant van de stelling bevoorraad wordt, en de andere kant gebruikt wordt om de voorraad af te nemen.  

Doorrolstellingen voor pallets

Palletdoorrolstellingen zijn ideaal indien u grote hoeveelheden gepalletiseerde goederen in bulk moet opslaan die ook nog eens een hoge inslag- en uitslagfrequentie hebben. Denk bijvoorbeeld aan FMCG-goederen. Een doorrolstelling zorgt voor een hoge opslagdichtheid in tegenstelling tot de conventionele palletstellingen, waarbij de gangpaden breed genoeg moeten zijn om een heftruck te laten rijden. U kunt zo uw magazijn efficiënter en veiliger inrichten. 

Doorrolstellingen voor bakken en dozen

Waar de palletdoorrolstellingen gebruikt worden voor bulkopslag, worden de doorrolstellingen voor bakken en dozen voornamelijk ingezet in orderpick-processen. De orderpickvoorraad wordt vanuit de bulkopslag aangevuld door de artikelen in bakken of dozen op de stellingen te plaatsen. Aan de andere kant van de stelling worden dan de orders gepickt. Afhankelijk van de grootte en gewicht van de bakken of dozen worden de juiste rollenbanen gekozen en op maat gemaakt voor uw logistieke proces. Logitrade heeft als groot voordeel dat zij u ook kunnen helpen bij het inrichten van een slim en efficiënt orderpicksysteem. 

Doorrolstelling bakken Logitrade

Doorrolstellingen bij Assemblage

Bij doorrolstellingen denken we vaak aan rollenbanen in stellingen waarbij een grote hoeveelheid aan goederen in een magazijnstelling opgeslagen wordt. Maar ook in een kleinere opzet kunnen doorrolstellingen van pas komen. Denk hierbij aan een assemblageproces. Logitrade levert bij de meeste assemblage werkplekken doorrolstellingen mee. Deze worden achter de werkplekken geplaatst, waardoor het assemblageproces niet onderbroken hoeft te worden doordat de voorraad onderdelen op is.  

Doorrolstellingen assemblage Logitrade

Doorrolstellingen altijd maatwerk

We leveren bij doorrolsystemen altijd maatwerk, altijd specifiek afgestemd op uw situatie. De adviseur van Logitrade houdt onder andere rekening met het volgende: 

  • Gaat het om bulkvoorraad of orders picken;
  • Gebruikt u het FiFo of LiFo systeem;
  • De soort bakken, pallets of dozen die gebruikt worden;
  • Het gewicht;
  • De individuele afmetingen;
  • Dwars- of lengte transport;
  • De temperatuur van de omgeving;
  • En uiteraard andere speciale wensen en eisen die u heeft;
Doorrolstellingen Logitrade

Meer informatie over de doorrolstellingen van Logitrade?

Meer weten over de doorrolsystemen van Logitrade en de mogelijkheden voor uw logistieke proces? Wij komen graag bij u langs om samen naar uw huidige magazijnprocessen te kijken en inzicht te geven in de verbeteringen die wij kunnen realiseren.  

Deel deze pagina