Ruime keuze aan praktische transportbanden van Logitrade

Indien u kiest voor transportbanden, ook wel bandtransporteurs of conveyors genoemd, dan kiest u voor een praktische en economische oplossing voor uw intern transport vraagstuk. Transportbanden laten al decennialang zien betrouwbaar te zijn met minimale slijtage. Daarnaast zijn ze snel en eenvoudig te installeren in ieder magazijn. Logitrade, al 25 jaar de betrouwbare partner in de logistieke sector, heeft een ruime keuze aan conveyors, zowel voor horizontaal als voor transport over verschillende niveaus en kiest daardoor altijd de juiste transportband voor uw logistiek proces. 

Transportbanden, ideaal voor verpakte en niet-verpakte goederen

In bijna alle industriële toepassingen worden transportbanden ingezet om allerlei goederen, verpakt of niet-verpakt, intern te transporteren van A naar B. Maar niet alleen in productiefaciliteiten worden deze conveyors ingezet. Transportbanden zijn ook niet meer weg te denken in warehouses en ook daar worden ze ingezet om pakketten en goederen met de meest verschillende vormen en afmetingen te vervoeren. De adviseurs van Logitrade denken graag met u mee welke band voor uw logistieke proces de beste is. 

Intern transport over verschillende niveaus?

Heeft u in uw warehouse meerdere niveaus aangelegd om uw opslagcapaciteit te vergroten en is de investering in een lift op dit moment niet mogelijk, dan is een transportband een ideale en vooral economisch voordelige oplossing. Deze transportbanden kunnen zowel boven als beneden perfect aansluiten op andere transportsystemen zoals rollenbanen. 

Flexibele transportband nodig? Kies voor een lamellenbaan

Redenen om voor de transportband met lamellenbanen te kiezen is dat deze flexibel is op te zetten. Door de sterke verbinding tussen de verschillende lamellen is er een beperkt aantal aandrijvingen nodig. De lamellenbaan is flexibel in te richten en er kunnen meerdere bochten verwerkt worden. Dit geeft ruime mogelijkheden om op maat in te richten. Logitrade kan lamellenbanen in verschillende materialen leveren. 

Voordelen van Transportbanden op een rij:

 • Modulair
 • Degelijk en betrouwbaar
 • Lange levensduur
 • Veiliger werken
 • Minder magazijnpersoneel nodig
 • Minder heftruckbewegingen nodig
 • Efficiënter logistiek proces
 • Perfect te integreren met rollenbanen
 • Ideaal voor producten met gladde of ongelijke ondergrond
 • Transporteren over meerdere niveaus mogelijk
 • Goederen en pakketten komen naar medewerkers toe
Previous
Next

Maak een afspraak en bekijk de mogelijkheden

Meer weten over de transportbanden van Logitrade en de mogelijkheden voor uw logistieke proces? Wij komen graag bij u langs om samen naar uw huidige magazijnprocessen te kijken en inzicht te geven in de verbeteringen die wij kunnen realiseren.  

Deel deze pagina