Online Demo's Logistieke Oplossingen Groot Succes

Het geven van een fysieke demo over een van onze logistieke oplossingen aan klanten en geïnteresseerden is door alle COVID-19 maatregelen een bijna onmogelijke opgave. En toch hebben de adviseurs van Logitrade de afgelopen weken vele geslaagde productdemonstraties kunnen geven. Online welteverstaan. Tientallen geïnteresseerde bedrijven hebben via Microsoft Teams online kennis kunnen maken met de logistieke oplossingen van Logitrade, zoals de ZIppCube, inpaktafels en ons WMS genaamd LogiAction.

“In het begin was het even wennen omdat je een hele andere setting hebt en je via een scherm aan het communiceren bent”, vertelt Robbert Mäkel, commercieel directeur van Logitrade. “Maar dat went snel, en ook je klanten passen zich snel aan. Op een gegeven moment heb je het niet eens meer door dat je online een demo aan het geven bent.” Behalve het minder persoonlijke karakter zijn er eigenlijk geen minpunten te noemen. “Nee, eigenlijk niet”, vervolgt Mäkel, “De klant heeft geen reistijd naar onze showroom in Zaltbommel en kan nu ook direct meerdere collega’s laten meekijken, waardoor in sommige gevallen het beslissingsproces versneld wordt. En waarbij ik in het begin nog dacht dat klanten de producten live wilden ‘zien en voelen’, gaat het nu vooral om de functionaliteit en mogelijkheden van de oplossing. Sterker, we hebben al een aantal ZippCubes verkocht via een online demo.”

Online demo van ZippCube Logitrade

Mäkel ziet wel het aantal fysieke klantbezoeken weer toenemen. “Door de versoepelingen vanuit de Overheid merken wij dat we steeds vaker weer welkom zijn bij bedrijven om samen naar een oplossing voor hun logistiek vraagstuk te kijken. En daar zijn wij heel blij mee, want om de beste logistieke oplossing te leveren moet je op locatie zijn geweest. Maar die online demo’s, die blijven als het aan ons ligt.”

Vraag hier uw Gratis Online Demo aan

Wilt u ook geheel vrijblijvend een online demonstratie over een van de logistieke oplossingen van Logitrade ontvangen? Dat kan! Meld u aan via onderstaand formulier en wij nemen snel contact met u op om de online demo in te plannen. Wij ontmoeten u graag via Teams of Skype.

Deel deze pagina