Logistica 2019

Logitrade is ook dit jaar weer aanwezig op de grootste logistieke beurs van Nederland, Logistica. Van 5 tot en met 7 november heet Logitrade u van harte welkom op stand 02.C049 in Hal 2 van de Jaarbeurs, te Utrecht. Logistica is al jaren Nederlands grootste logistieke podium, waar u alle logistieke oplossingen bij elkaar kunt vinden.

Logitrade met ZippCube en LogiAction op beurs

Op de nieuwe stand van Logitrade zullen onze adviseurs alles kunnen vertellen over de logistieke oplossingen die Logitrade al meer dan 25 jaar aanbiedt. Dit jaar ligt de focus op LogiAction en de ZippCube. De modulaire orderpick applicatie, LogiAction, zorgt voor slim en efficiënt orders picken, waarbij uw orderpickers aangestuurd kunnen worden door middel van spraak, beeld of LED.

De ZippCube is het ideale meet- en weegsysteem in iedere goederenontvangst. Snel en efficiënt worden omdozen, kleine losse producten of zelf asymmetrische artikelen gewogen en gemeten en direct beschikbaar gesteld voor uw WMS of ERP-systeem. Heeft u interesse in een demonstratie? Kom dan gerust naar stand 02.C049.

Orderpick-demonstratie op Scala Logistica

De bezoekers aan Logistica 2019 kunnen ook dit jaar live ervaren welke innovatieve logistieke oplossingen er op de markt beschikbaar zijn. Logitrade is een van de logistieke partners die de gehele beurs demonstraties zal geven op het Scala Material Handling & Intern Transport, tussen Hal 3 en 4 gelegen. Uw betrouwbare logistieke partner zal daar een orderpick-demonstratie geven. Wilt u meer weten over orders picken, kom dan naar de Logitrade-demo kijken of bezoek onze stand 02.C049.

 

Bestel hier uw Logistica kaarten

Heeft u nog geen ticket voor Logistica 2019? Geen probleem. U kunt u gratis registreren op de site van Logistica en heeft ook direct toegang tot ICT&Logistiek en de verschillende seminars.

Zien wij u daar?

 

Bent u verhinderd, maar wilt u toch een demo of meer informatie over de logistieke oplossingen van Logitrade? Neem dan contact op met ons en wij maken graag een persoonlijke afspraak met u.

 

Deel deze pagina