Industriële weegschalen van Logitrade

Logitrade, de meet- en weegspecialist van de logistieke sector, biedt met zijn Cube-producten een breed scala meet- en weegsystemen aan voor allerlei fasen in uw logistieke proces. Echter, niet altijd is het meten van bepaalde producten of goederen noodzakelijk, maar gaat het puur om het gewicht. Ook daar heeft Logitrade betrouwbare oplossingen voor met een breed assortiment weegschalen. 

Iedere weegschaal gekoppeld aan uw WMS

Voor uw vraagstuk kunnen wij de meest passende weegoplossing bieden. Denk bijvoorbeeld aan kleine onverpakte items of grote pallets. De gegenereerde gegevens kunnen gekoppeld worden aan ons CubeControlPanel en vervolgens ook doorgestuurd worden naar uw ERP of WMS systeem. Nog een mogelijkheid is om deze weegschalen te laten samenwerken met de CubiMeter. Door het combineren van deze toepassingen kunt u naast het gewicht ook direct de afmetingen van de betreffende producten of goederen in kaart brengen. 

Verschillende soorten weegsystemen.

Zoals gezegd is er voor ieder vraagstuk een weegschaal inzetbaar. Hieronder benoemen wij de meest voorkomende weegsystemen die Logitrade inzet: 

  • telweegschaal
  • tafelweegschaal
  • vloerweegschaal
  • palletweegschaal
Previous
Next

Meer weten over de weegschalen van Logitrade?

Wilt u meer weten wat wij kunnen betekenen op het gebied van onze weegsystemen? Wij komen graag bij u langs om samen naar uw huidige logistieke processen te kijken en inzicht te geven in de verbeteringen die wij met onze weegoplossingen kunnen realiseren.   

Deel deze pagina