Logitrade aanwezig op Empack-vakbeurs

Op woensdag 8 september en donderdag 9 september staat Logitrade met een stand op Empack: de grootste vakbeurs van de Benelux op het gebied van verpakkingstechnologie. Er worden vele unieke producten, diensten en oplossingen uit de verpakkingswereld getoond. De focus ligt daarbij op beter, efficiënter en duurzamer produceren. Wij zullen hier onze innovatieve meet- en weegapparatuur demonstreren, ook voor pallets. De beurs vindt plaats in de Brabanthallen in Den Bosch.

Logitrade dé meet- en weegspecialist

Al 30 jaar is Logitrade de meet- en weegspecialist in de logistiek. Vandaar dat wij ook dit jaar op Empack weer uitpakken met onze meet- en weegmachines. Naast de slimme en snelle itemscanner ZippCube nemen we dit jaar ook onze volumemeter voor pallets, MetrixFreight mee.  Bezoek onze stand (3.B104) en u kunt zelf ervaren hoe eenvoudig u uw masterdata op orde kunt krijgen. Van artikel tot pallet in no time gemeten en gewogen. 

Kom langs op stand 3.B104

Gaat u ook naar Empack? Kom dan zeker langs bij de stand van Logitrade. Ons standnummer is 3.B104. Registreer u hier om naar de beurs te komen als bezoeker. Zien wij u daar?

Bent u verhinderd, maar wilt u toch een demo of meer informatie over de logistieke oplossingen van Logitrade? Neem dan contact op met ons en wij maken graag een persoonlijke afspraak met u.

Deel deze pagina