De verrijdbare mobiele werkplek voor uw magazijn

Tijdrovend heen en weer lopen naar een centrale vaste werkplek en printer in uw magazijn is verleden tijd. Logitrade biedt de mobiele werkplek: een lichtgewicht verrijdbare wagen met accu. Volledig af te stemmen op uw wensen. Uw medewerkers hebben zo altijd en overal hun computer, printer of barcodescanner bij de hand. Zelfs in de koelcel. Ze kunnen er tot wel 8 uur mee vooruit, zonder opladen. Dat scheelt niet alleen tijd en geld, maar het helpt uw medewerkers ook om ergonomischer te werken.

Logitrade Mobiele Werkplek

Voordelen van uw mobiele werkplek op een rij

Logitrade Mobiele Werkplek Li-Ionen

– Efficiënter, ergonomischer en sneller werken

– Multi-inzetbaar in elk magazijn

– Accu gaat minimaal 8 uur mee

– Meerdere ploegendiensten mogelijk

– Geschikt voor laserprinters

– Volledig op uw wensen samen te stellen

– Inzetbaar in vriesruimtes (optioneel)

Uw mobiele werkplek volledig op maat

De opties voor uw mobiele werkplek zijn eindeloos. We kunnen de verrijdbare werkplekken dankzij de vele beschikbare accessoires en opties volledig op maat samenstellen voor uw bedrijf. Zo kunt u ze uitrusten met een (laser)printer, labelprinter en computer. Uiteraard stemmen wij samen met u de werkplekken af op uw wensen, zodat deze perfect geschikt zijn voor uw warehouse.

Mobiele werkplek voor de vriescel

Er is ook een speciale variant van de mobiel werkplek die geschikt is voor koelruimtes tot -28 graden celsius. De batterij in deze verrijdbare werkplek is ingepakt in warmte-isolatie-materiaal. Daardoor kunt u deze werkplek 8 uur ononderbroken inzetten bij lage temperaturen. Kortom: efficiënter, slimmer en ergonomischer werken kan ook gewoon in koel- of vriescel.

Logitrade Mobiele Werkplek in Vriescel

Vraag hier uw informatie over onze Mobiele Werkplekken aan

Wilt u meer weten over onze mobiele werkplekken en de mogelijkheden voor uw logistieke proces? Of wilt u een gratis (online) demo ontvangen? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de juiste informatie aan u toe te sturen.

Deel deze pagina