Veilig en ergonomisch tillen met een heftafel van Logitrade

Als u binnen uw magazijn met zwaardere producten werkt, zoals met beladen pallets, speelt ergonomie bij het inpakken een belangrijke rol. Om het inpakken en verplaatsen van deze producten ergonomisch te laten verlopen voor uw medewerkers wordt de heftafel of schaartafel ingezet. Deze tafel wordt hydraulisch geheven waardoor hetgeen dat ingepakt moet worden op de juiste hoogte gezet wordtVeiligheid speelt natuurlijk een belangrijke rol. Wij werken daarom alleen met heftafels die de juiste certificering hebben op het gebied van veiligheid en onze adviseurs weten precies welke tafel geschikt is voor uw probleem.

Assortiment heftafels van Logitrade

Net als bij de inpaktafels werkt Logitrade samen met een aantal betrouwbare leveranciers van heftafels. De meest voorkomende heftafels die Logitrade in logistieke processen inzetten, zijn de volgende: 

Pallet Heftafel bij inpakken

Zoals hierboven al beschreven zorgt deze heftafel ervoor dat uw magazijnpersoneel geholpen wordt bij het lossen of laden van pallets. Ideaal bij het inpakken van grote partijen en direct verzendklaar maken voor de volgende stap in het logistieke proces. 
Previous
Next

Heftafel in uw transportsysteem

Heftafels zijn ideaal om in uw transportsysteem toe te passen. Zeker als er met zwaardere producten of zelfs pallets een verschillende hoogte moet worden overbrugd.  
Previous
Next

Meer informatie over de heftafels van Logitrade?

Meer weten over de heftafels van Logitrade en de mogelijkheden voor uw logistieke proces? Wij komen graag bij u langs om samen naar uw huidige logistieke proces te kijken en inzicht te geven in de verbeteringen die wij kunnen realiseren.  

Deel deze pagina