Even voorstellen: Berto de Bijl, nieuwe Specialist Intralogistiek

Mogen we je voorstellen aan een nieuw gezicht bij Logitrade? Berto de Bijl is op 1 juni gestart als specialist intralogistiek. Samen met het bestaande team gaat hij nieuwe klanten helpen bij hun logistieke uitdagingen én gaat hij actief samenwerkingen aan op de Nederlandse en Belgische markt om nog meer klanten van logistieke oplossingen te voorzien. Berto stelt zich graag aan je voor.

Bert de Bijl, accountmanager Logitrade

Vertel, wie ben je en wat doe je?

“Mijn naam is dus Berto de Bijl. Trotse vader van drie kinderen: één dochter en twee zoons. Ik woon in Oss en werk al meer dan 14 jaar in de logistieke oplossingen voor klanten in binnen- en buitenland. Bij de meest grote logistieke dienstverleners heb ik oplossingen bedacht en uitgerold. Zo heb ik in de logistieke dienstverlening eerder gewerkt voor RAVAS als Business Development Manager en als Sales Manager (eerst voor Nederland, later ook voor Europa). Mijn jarenlange expertise neem ik nu met plezier mee naar Logitrade.

 

Vanaf 1 juni ben ik hier werkzaam. Vanuit mijn fijne woonplaats zal ik veel onderweg zijn in Nederland en België om bij klanten en mogelijke partners langs te gaan en met hen om de tafel te zitten. Zowel om te kijken naar bestaande oplossingen (hoe bereik je een hoger rendement?) als naar nieuwe oplossingen (hoe kun je bijvoorbeeld het logistieke proces in een compleet nieuw magazijn goed indelen?).”

Wat houdt jouw functie als Specialist Intralogistiek in?

“Mijn taak is om het contact met bestaande klanten te onderhouden en hen van de juiste oplossingen en services te voorzien, en om tegelijkertijd met nieuwe klanten in gesprek te gaan. Ook in België dus. Dat alles doe ik natuurlijk niet in mijn eentje, maar binnen het bestaande team specialisten. Ieder lid van ons team heeft zijn eigen expertise. Daarbij zijn mijn expertises onder andere orderpicking en het meten en wegen van pallets.

Ook nemen we als team de taak op ons om uit te breiden in de Benelux door proactief met Nederlandse én Belgische partners om tafel te zitten en ook over de grens mee te denken over logistieke oplossingen.”

Wat zijn de plannen van Logitrade voor uitbreiden naar België?

“Logitrade heeft al langere tijd de ambitie om naar België uit te breiden. Ook over de landsgrenzen heen helpen we zo nu en dan klanten die behoefte hebben aan een logistieke oplossing op maat. De vraag in Nederland was echter zo groot dat uitbreiding van het team nodig was om ook over de landsgrenzen heen structureel klanten te kunnen bedienen. Nu ik bij het team ben gekomen, beschikken we over de benodigde capaciteit om daar nog actief mee aan de slag te gaan. Echter, de prioriteit ligt eerst nog in Nederland, want er zijn ook hier nog voldoende groeimogelijkheden.”

Wat vind je het mooist aan dit werk?

“Het leukst aan mijn werk vind ik om samen met klanten te kijken naar hun logistieke proces en te onderzoeken waar verbetering mogelijk is. Tegen welke problemen loopt de klant aan? Hoe kunnen we die oplossen? Wat is daarvoor nodig? Voor het vormgeven van zo’n oplossing bedenken we samen een plan op maat, waarmee de klant echt goed geholpen wordt. Daarover meedenken en zo de klant zo goed mogelijk helpen, vind ik het mooiste wat er is.”

 

Berto staat met plezier ook voor jou klaar als je tegen een logistieke uitdaging oploopt, benieuwd bent hoe je je rendement kunt verbeteren of wilt weten hoe je jouw logistieke processen efficiënter kunt maken.

 

Neem contact op met Berto voor een eerste gesprek. Hij komt graag, maar telefonisch of online overleg kan ook. Bel naar 06-12509781 of mail naar berto@logitrade.com.

Deel deze pagina