...praktijkcase Sluyter Logistics

praktijkcase Sluyter Logistics

 

Logitrade

Simpele oplossingen, grote verbeteringen

 

Simpele oplossingen bedenken om het logistieke proces sneller, slimmer en efficiënter te maken. Dat doet Logitrade uit Uden al meer dan 25 jaar voor zijn klanten. Het bedrijf levert orderpick- en sorteersystemen, meet- en weegsystemen en transport- en opslagsystemen die optimaal aansluiten bij de individuele situatie van de klant.

 
 

Sneller, slimmer en efficiënter. Dat is het resultaat van de meet- en weegmachine die Logitrade heeft geïnstalleerd bij Sluyter Logistics in Assen. Het apparaat meet lengte, breedte, hoogte en gewicht van de pakketten en scant de barcodes. Voorheen gebeurde dit handmatig, nu gaat het volautomatisch. Dat kost veel minder tijd en voorkomt fouten bij het genereren en registreren van de gegevens.

Alle informatie bij elkaar

Logitrade heeft de meet- en weegmachine geïntegreerd in het bestaande sorteersysteem van Sluyter Logistics. De Logitrade soft­ware, LogiService, maakt een koppeling met het ERP-systeem van de klant. Informatie over afmetingen en gewicht wordt gekoppeld aan de barcode op de doos. Sluyter kan met deze gegevens een­voudig de factuur voor de klant opmaken.

 

Naast losse schakels om de interne logistieke keten te verbeteren, levert Logitrade ook totaaloplossingen. Directeur Peter Leerintveld: “We beginnen altijd met een goede probleemanalyse en bedenken daar simpele oplossingen bij. Ons streven is, om bij klanten, met relatief lage investeringen grote verbeteringen te kunnen realiseren. Daar zoeken we altijd naar.”

Klik hier voor een operationele weergave van dit systeem

Vraagt u ons voor meer informatie?
Per telefoon +31 413 747 183 of per e-mail naar 
info@logitrade.nl