...praktijkcase Lekkerland

praktijkcase Lekkerland

Lekkerland Pick by Voice Lydia via Logitrade

Modern en betrouwbaar
Om te voldoen aan de hoge verwachtingen van hun klanten, maken ze in de distributiecentra van Lekkerland gebruik van de modernste technologieën.
Zo was Lekkerland bijvoorbeeld de eerste commerciële onderneming in Nederland met Pick-by-Voice.


Lekkerland Pick by Voice van LogitradeBonloze orderpicking

Pick-by-Voice staat voor bonloze en daardoor snellere orderpicking in het magazijn.
De magazijnmedewerkers zijn uitgerust met de Lydia Voxter Elite Edition, een hoofdtelefoon en een microfoon en ontvangen hun instructies van de centrale computer.

 

Het voordeel: Lekkerland-medewerkers in het magazijn hebben altijd beide handen vrij en kunnen wel zes orders tegelijk verzamelen.
Het tijdrovende vergelijken met geprinte picklijsten en scanners is door Pick-by-Voice verleden tijd. In plaats daarvan kunnen onze magazijnmedewerkers zich volledig concentreren op het verzamelen van de bestelling van de klant. Het resultaat: een foutpercentage bij het verzamelen van minder dan een halve procent!


Voor het orderverzamelen van de tabaksproducten loopt men met Lydia Voice in de zonepicking. Elke verzend-/orderdoos wordt op een zwaartekracht rollenbaan door de zone heen geduwd. Aan het einde van dit proces vindt er een gewichtscontrole plaats en zal er van elke, nog geopende, verzenddoos een foto worden gemaakt. Dit laatste als extra bewijs voor de inhoud en tevens als kwaliteitsbewaking van het proces. Op deze manier is er nooit een discussie.

Wilt u hier meer informatie over?
Per telefoon (0413) 747 183 of mail naar info@logitrade.nl   
Zonepicking via LogitradeDozensluiter via Logitrade
 


 

 

 
 Zonepicking met Pick by Voice              Dozensluiter ná de kwaliteitsfoto
Kwaliteitscontrole met foto via LogitradeKwaliteitscontrole met foto via Logitrade


 Foto weergave van geopende doos      Kwaliteitsfoto van geopende doos