...logistieke systemen!

logitrade logistic systems b.v.

Meer dan vijfentwintig jaar ervaring als system integrator van intralogistieke oplossingen met logistieke systemen, orderpick-concepten en bijbehorende processen.

Binnen onze drie productgroepen zijn er meer dan voldoende raakvlakken om het volledige traject in uw logistieke afhandeling op te pakken.

Orderpick- en Sorteersystemen
Orderpicksystemen van Logitrade 
Meet- en Weegsystemen
Meten & Wegen van Logitrade


Transport- en Opslagsystemen
Transportsystemen via Logitrade
De afzonderlijk genoemde producten zullen als bruikbare componenten voor u worden samengevoegd tot een compleet werkende oplossing. Wij gaan altijd voor uw beste oplossing!

Zie hiervoor ook de Praktijkcases van enkele van onze referenties onder
innovatieve logistieke oplossingen

logitrade staat voor een betrouwbaar Lean & Mean proces. 
Waarbij ons motto "De Mens Centraal" steeds terugkomt! 
 
Laatste nieuws  


Logistics & Distribution beurs in Den Bosch

Logitrade op de Logistics & Distribution beurs 2017
Zeer succesvolle beurs gemaakt!
Hartelijk dank voor uw bezoek.
Indien u het gemist heeft bent u altijd nog welkom in onze demoruimte in Uden alwaar wij u met verschillende demo's nader informeren over het Meten & Wegen.


Masterdata koppelen aan uw ERP/WMS-systeem. 


Introductie ItemScan - ZippCube

Met de ZippCube kan men met een eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening zeer snel de afmetingen en het gewicht van uw artikelen genereren. Exactheden vastleggen in uw Masterdata binnen uw ERP/WMS systeem door het Meten & Wegen van dozen en producten met onregelmatige vormen. 

Lees meer....

 

IMES Dexis kiest voor Logitrade

Logitrade heeft onlangs bij  IMES DEXIS het Scan2Light principe uitgerold. Het orderpicken vanaf papier is ingeruild voor een geavanceerd software programma (LogiMore), waarbij maar liefst tegelijk vijftig orders in één orderpickronde kunnen worden gelopen. De ScanWatch, als handenvrije barcode armscanner, is hierin de leidende factor en geeft korte maar vooral heldere instructies. De orderpicker hoeft zich niet te bedenken waar hij het product neer legt want onmiddellijk nadat het product gescand is gaat er op de batchpickkar (Scango-Cart) een led-lampje branden met ernaast het weg te leggen aantal. 

Lees meer....

 

Logitrade lanceert nieuwe ScanWatch op de Logistica

De ScanWatch van Logitrade heeft een behoorlijke vernieuwing ondergaan.Deze barcodearmscanner, als opdrachtenhorloge, zal voortaan met Android besturing worden uitgerust.  Dit geeft de mogelijkheid om het kleuren capacitive touch screen fors groter (4,3") uit te voeren dan voorheen. Ondanks de vernieuwing is de ScanWatch nog steeds heel compact en blijft als zodanig dan ook zeer gebruiksvriendelijk. 

Lees meer....